Зібрав урожай, завершив сівбу? Сховай зерно та техніку в ангар!

02.10.2017

тентовий ангар Одна з найбільших статей витрат у бізнесі - будівництво капітальних споруд. І в сільському господарстві теж без них ніяк не обійдешся - треба зберігати зерно, добрива, укривати дорогу техніку від дощу, вітру і снігу. А будувати склади довго і дорого. Компанія "Союз-Спецтехніка" (входить до складу Холдингу "Агро-Союз") пропонує альтернативу капітальним спорудам - швидкоспоруджувані ангарні конструкції з теновим покриттям. Ангари під брендом "Агро-Союз" вже близько 20 років успішно використовуються в Україні, Білорусі, Казахстані та інших країнах пострадянського простору.

ангар тентуГоловні переваги тентових ангарів - простота, мобільність, універсальність. Подібний ангар може прекрасно служити і зерносховищем, і складом для техніки, і приміщенням для утримання сільськогосподарських тварин, використовуватися як виробничий цех, офіс, спортзал, гараж, СТО, виставковий павільйон і т.п.

Ширина ангарів тентів, залежно від потреб замовника, варіюється від 9 до 32 м, довжина може бути будь-якою.

тентовий ангар Ангар "Агро-Союз", на відміну від суцільнокатаних ангарів, має каркас, виконаний з товстостінного металу завтовшки від 5 мм. Основа для ангарів шириною 9 і 12 м, - каркас з гнутих труб з подовжніми і поперечними з'єднаннями, для ангарів шириною 17 м, 22 м, 32 м - ферми заввишки від 600 до 900 м. Дані конструктиви розраховані з урахуванням запасу міцності для усіх регіонів України і здатні витримувати пікові вітрові та снігові навантаження.

Терміни зведення вражають - замість довгих місяців (у капітальному будівництві) для спорудження ангарної конструкції треба всього від 3 до 30 днів! До того ж, підготовка під фундамент максимально спрощена (за рахунок малої ваги каркаса).

тентовий ангар Ще одна перевага, актуальна для країн СНД, - при зведенні ангарних конструкцій не потрібні дозвільні документи. Це обрадує усіх, хто коли-небудь стикався з будівництвом і паперовою тяганиною, пов'язаною із оформленням і введенням до експлуатації різних будівель.

Металоконструкції ангарів від "Агро-Союзу" не схильні до корозії, оскільки труби при виробництві піддаються гарячому оцинковуванню, а у великих ангарах - грунтуються і фарбуються (матеріали і технологія Lankwitzer Lackfabrik GmbH).

утримання ВРХ в ангарах Ці ангари ідеально підходять для утримання різних видів тварин. З практики "Агро-Союзу" і наших постійних клієнтів це:

- утримання ВРХ;

- свинарство (відгодівля);

- вівчарство;

- страусівництво;

- пташники та ін.

Тент на ангарах від "Агро-Союзу":

- вироблений із високоякісного надміцного поліпропілену (Канада);

- пропускає до 70% світла, що дозволяє використовувати природний режим освітлення, що дуже зручно, приміром, під час проведення поточних ремонтів техніки;

- вогнетривкий, не підтримує горіння;

- 100% стійкий до конденсату;

- нетоксичний;

- не покривається пліснявою і не має запаху;

- витримує широкий діапазон температур від мінус 60°С до плюс 70°С. Випробуваний в різних кліматичних умовах - від півдня України до півночі Казахстану.

тентовий ангарДо речі, будь-яку ангарну конструкцію можна утеплити!

І, нарешті, тентовий ангар від "Агро-Союзу" - це не витрати, а інвестиції! Адже ангарну споруду можна легко демонтувати і перевезти в інше місце або продати, якщо в ній вже немає потреби. Міцність конструкції не втрачається навіть при багаторазових переміщеннях.

"Союз-Спецтехніка" надає послуги із шеф-монтажу ангарів.

Детальна інформація по тел.: +38 (050) 421-50-56