Казахстан зацікавлений у розробках "Агро-Союзу"

08.11.2017

Агро-Союз на КазАгро-201725-27 жовтня в Астані пройшла найбільша аграрна виставка Казахстану – «КазАгро- 2017», де традиційно представляють новітні технічні та технологічні досягнення у сільськогосподарській галузі. "Агро-Союз" виступив спонсором і учасником заходу.

Виставка була дуже продуктивною: стенд компанії відвідало багато аграріїв, проведені переговори та консультації.

Агро-Союз на КазАгро-2017"Агро-Союз" на виставці представив посівний комплекс "PonTerra" - новинку сезона- 2016, що відпрацювала посівну-2017 у Республіці та завоювала довіру казахстанських аграріїв. Це універсальний посівний комплекс, спеціально розроблений для умов Казахстану, який поєднав у собі функції сівалки, культиватора і глибокорозпушувача.

Переваги агрегату :

- Прекрасно справляється з роботою на важких ґрунтах, дозволяє здійснювати суцільний посів без попередньої обробки ґрунту.

- За один прохід робить посів, внесення добрив, боронування і вичісування бур'янів, якісне прикочування.

- Продуктивність до 180 га на добу.

- Суперміцна рама із сталі 10 мм, посилене з'єднання крил.

Агро-Союз на КазАгро-2017Посівний комплекс укомплектований об'ємним 2-секційним бункером для насіння і добрив (об'єм 10,5 або 12,1 м³) з 10-дюймовим шнеком підвищеної продуктивності (2 т/хв.), який дозволяє здійснювати завантаження матеріалу безпосередньо з транспорту, що підвозить, і скоротити простої техніки при завантаженні насіння і добрив.

- Може працювати з будь-якими тракторами потужністю від 270 к.с.

- Система контролю висіву... і багато іншого.

Кайрат Жаманбаєв, корпорація ORLEY"Наше підприємство обробляє 2000 га, займаємося рослинництвом, застосовуємо традиційну технологію обробки землі. Скажу від себе як механізатора: для мене дуже важливі продуктивність сівалки і відсутність простоїв, адже від кількості засіяних гектарів залежить мій заробіток. З технікою від "Агро-Союза" знайомі не з чуток - в господарстві з 2013 року працює 12-метровий посівний комплекс АТD. А цього року придбали в "Агро-Союзі" ще і посівний комплекс "PonTerra". Нова сівалка відмінно себе показала на посівній, напрацювання на добу склало в середньому 160 га, відсіялися без простоїв і поломок. Дуже потужний агрегат - те, що треба в наших умовах"!, - поділився відгуком про новинку Кайрат Жаманбаєв, механізатор "Корпорація ORLEY", Акмолінська обл.

На "КазАгро-2017" укладено нові контракти на постачання посівних комплексів "PonTerra" у господарства Республіки.

Також казахстанські аграрії виявили цікавість до придбання монодискового посівного комплексу "Turbosem" і швидкоспоруджуваних ангарних конструкцій під брендом "Агро-Союз".