«Agritechnica-2017»: підбиваємо підсумки

22.11.2017

Agritechnica-201712-18 листопада в Ганновері пройшла виставка «Agritechnica - 2017» - найбільша експозиція світового сільгоспмашинобудування. Тут традиційно показують усе найновіше, високотехнологічне, інноваційне у сфері агротехніки, вручають нагороди за кращі розробки, проводять тематичні заходи і важливі переговори про постачання техніки і партнерство.

Компанія "Союз-Спецтехніка" (входить до складу Холдингу "Агро-Союз") - як один з провідних виробників сільгосптехніки в Україні - не могла обійти стороною цю значущу подію. Техніка під брендом "Агро-Союз" вже завоювала довіру аграріїв 5 країн СНД і Східної Європи, настав час освоювати нові ринки і розширювати географію партнерських зв'язків.

turbosem bulgaria 2.jpgНаша команда провела десятки перемовин із потенційними клієнтами та партнерами із Західної і Східної Європи, а також з представниками пострадянських країн.

Європейські аграрії виявили зацікавленість у постачанні нашої техніки, адже пропоновані компанією "Союз-Спецтехника" моделі сівалок і культиваторів відповідають актуальним вимогам ресурсозбереження і можуть працювати за будь-якими технологіями – класичною, мінімальною, нульовою. Завод "Союз-Спецтехніка" - це велике сучасне підприємство загальною площею 9000 кв.м., на якому налагоджено повний цикл виробництва - від розробки моделей техніки власним НДДКР до остаточного збирання. До модельного ряду техніки, що випускається, входять дискові і анкерні посівні комплекси, культиватори, швидкоспоруджувані ангарні конструкції, допоміжне устаткування.

На виставці у Ганновері також досягнуті домовленості про візити на підприємство "Союз-Спецтехніка" потенційних партнерів з Польщі, Чехії і Німеччини.