Розширюємо географію партнерства: Польща та Прибалтика

02.04.2018

Выставка-ПольшаТехніка під брендом «Агро-Союз» давно і успішно працює у 5 країнах СНД та Європи. Але ми постійно шукаємо нові ринки та нових партнерів для розвитку бізнесу. У березні команда машинобудівного підприємства "Союз-Спецтехніка" (входить до складу Холдингу "Агро-Союз") відвідала дві великі аграрні виставки в Європі та Прибалтиці. На виставках були проведені переговори з потенційними клієнтами і партнерами. Європейські і прибалтійські компанії зацікавилися технікою під брендом "Агро-Союз" і ресурсозберігаючими технологіями.

16-18 березня компанія відвідала одно з найбільших в Європі виставкових заходів - 24 міжнародну виставку сільгосптехніки Agrotech-2018 (Польща).

Були проведені переговори з польськими виробниками сільгосптехніки, зацікавленими у спільних проектах з виробництва техніки і металоконструкцій. У найближчому майбутньому потенційні партнери планують відвідати машинобудівне підприємство "Союз-Спецтехніка" в Дніпрі.

Також польські компанії виявили цікавість до реалізації на території Польщі швидкоспоруджуваних ангарних конструкцій виробництва «Агро-Союз».

Тижнем пізніше представники "Союз-Спецтехники" відвідали міжнародну агропромислову виставку "Ką pasėsi... 2018", яка пройшла в Каунасі (Литва) 22-24 березня. Переговори про співпрацю з виробниками і дилерами різних брендів техніки на території Литви і Латвії пройшли досить успішно.

Виставка-ЛитваПрибалтійські компанії зацікавилися технікою під брендом "Агро-Союз", особливу їхню увагу привернули наші культиватори АСК, посівний комплекс "PonTerra" (агрегат три в одному: сівалка, культиватор і глубокорозпушувач), бункери-накопичувачі, що дозволяють оптимізувати процес логістики при посівній, а також тентові ангари.

Литовські сільгосппідприємства, як і аграрії у всьому світі, шукають шляхи зниження витрат і відновлення родючості ґрунту. Тому для них дуже актуальним стає впровадження ресурсозберігаючих технологій рослинництва і придбання відповідної посівної техніки. Це стало ще однією темою для переговорів української і литовської компаній: "Агро-Союз" має 16-річний досвід освоєння ресурсозберігаючих технологій в агробізнесі і випускає посівні комплекси для No-Till (Cross Slot і Turbosem).