Запрошуємо на виставку "АГРО-2018"!

21.05.2018

посівний комплекс агро-союзШановні партнери! Запрошуємо Вас відвідати експозицію нашої компанії на міжнародній виставці «АГРО-2018», яка відбудеться 6-9 червня у Києві. У Вас буде чудова можливість обрати ефективну техніку для свого підприємства та отримати повну інформацію про нашу продукцію та послуги.

На стенді Холдингу «Агро-Союз», до складу якого входить наше підприємство, будуть представлені моделі техніки, які прекрасно себе зарекомендували у агропідприємствах країн СНД та Європи:

Монодисковий пневматичний посівний комплекс Turbosem II. Це флагман лінійки техніки «Агро-Союз», призначений, у першу чергу, для No-Till, а також для мінімальної обробки ґрунту.

культиватор АСККультиватор АСК 9-30 з бункером для внесення добрив, який дозволяє підвищити ефективність системи живлення культур, збільшити врожайність та витрачати у 4 рази менше добрив!

Нова модель механічної зернової сівалки MD 19-20 для No-Till шириною захвату 3,8 м.

Наші фахівці презентують повну лінійку техніки під брендом «Агро-Союз» (Ви перші почуєте про новинки!) та швидкоспоруджувані ангарні тентові конструкції, які широко використовуються для утримання худоби, зберігання зерна, техніки та ін.

Також Ви зможете отримати консультації досвідчених агрономів-технологів «Агро-Союзу», що мають 16-річний досвід провадження ресурсозберігаючих технологій, та дізнатися про перспективний напрямок - уведення до сівозміни сумішей покровних (сидеральних) культур, які дозволяють підвищити родючість, запобігти переущільненню грунту, ефективно використовувати запаси вологи у грунті та ін.

Виставка «АГРО-2018» проходитиме 6-9 червня у Києві за адресою: НК «Експоцентр України», пр. Ак.Глушкова, 1. Наша експозиція розташована перед центральним входом на виставку (див. схему розташування).

Чекаємо на Вас!

СХЕМА АГРО-2018 укр (1).jpg